Diensten
foodlight diensten

 

 

Diensten

 

  • Vraagt een nieuwe formulering (net) iets extra’s?

 

  • Voldoet het proces (net) niet helemaal?

 

  • Wilt u de mening van een deskundige weten over de efficiency of kwaliteit van uw formulering, uw product of uw proces?

 

  • Heeft u (als machinefabrikant) behoefte aan levensmiddelen technologische ondersteuning?

 

  • Heeft u tijdelijk iemand nodig bij productontwikkeling of procesontwikkeling?

 

 

 

foodlight oplossingen

 

 

 

 

Wellicht (her)kent u deze vragen. Foodlight kan u hierin helpen. Er is heel veel kennis op gebied van grondstoffen en deskundigheid op het gebied van productontwikkeling. Dit kan zijn in de levensmiddelensector, maar ook in verwante sectoren zoals bijv. de farmaceutische industrie.

 

Bovendien heeft Foodlight een uitgebreid netwerk van deskundigen op zeer specifieke gebieden zodat bij projecten ook aanvullende expertise aanwezig is. Zelfs als u een complete fabriek wilt bouwen. Door lage overheadkosten kan Foodlight werken met concurrerende tarieven, terwijl kwaliteit gegarandeerd blijft.

 

Neemt u eens contact op voor een vrijblijvend gesprek!

 

 

 

foodlight

Foodlight Consultancy is het bedrijf van Jeroen Grandia. Foodlight helpt de levensmiddelen- en aanverwante industrie om nieuwe of verbeterde producten te ontwikkelen door het aanbieden van technisch advies, trainingen en praktische ondersteuning.

 

De combinatie van een (bio-) chemische achtergrond, een creatieve geest, 20 jaar praktische ervaring in de productontwikkeling in contract R&D en een uitgebreid netwerk in de levensmiddelen industrie en kennis-instellingen maakt dat het advies leidt tot snelle en efficiënte productontwikkeling.

 

foodlight contact